RB.

GOOI ALLES OPZIJ EN GA BRAINSTORMEN

5 mei 2018
Jezelf een moment gunnen om eens even goed te brainstormen en je energie een nieuwe kant op te sturen kan heel bevredigend en inspirerend werken. Zet je telefoon uit, sla je laptop dicht en trek een lekker koud biertje open. Het is namelijk heel zinvol om jezelf af en toe eens even te prikkelen met nieuwe creatieve inzichten!  

 

Oke, creativiteit kun je misschien niet direct aan of uit zetten, maar je kan het wel stimuleren. Neem de tijd om jezelf onder te dompelen in dingen die jou inspireren. Doe iets waar je nieuwe energie van krijgt. Zoek bijvoorbeeld iets wat jou aan het lachen maakt, blader in een inspirerend boek of dwaal door jouw favoriete stad om in die creatieve flow te komen.

Reflecteer

Sta ook even stil bij waar je vandaan komt. Denk aan het afgelopen jaar, aan de dingen die wel en niet werkten. Reflecteer. En als je dan toch bezig bent, vraag klanten, vrienden of andere inspirerende mensen om feedback over jouw bedrijf te geven. Dit geeft je nieuwe inzichten en dus ook weer nieuwe prikkels om over te kunnen brainstormen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Denk ook na over mensen binnen je netwerk die jou wellicht kunnen helpen en inspireren om jouw merk of idee naar een hoger plan te tillen. Vraag hen om mee te denken over nieuwe kansen en ideeën. Bedenk dan ook hoe jij deze mensen met jouw expertise zou kunnen helpen. Zo stimuleer jij jezelf en anderen ook weer om op nieuwe invalshoeken te komen.

Omarm de informatie om je heen en laat jouw geest de vrije loop. Wie weet sta jij straks aan het begin van een briljant nieuw idee!

Heb je nog wat extra vitamine B(rainstorm) nodig?

Met ons Brainstorm Package geven we handige tools, extra hulp en lekker bier om jouw creativiteit aan te wakkeren. En zo geven we structuur aan een ontspannen en inspirerende setting.

BRAINSTORM PACKAGE - €350,-

Wat krijg je:

  • 2 uur brainstormen
  • Adviesplan
  • Brainstorm Bierbox

GRATIS KICKSTART PLANNER

Als ondernemer breng jij iets tofs in de wereld. Een product, dienst of beleving dat jij maar al te graag met iedereen wilt delen. Je bent er helemaal klaar voor om met jouw mooie missie de wereld te gaan veroveren. Toch?

De Kickstart invulplanner is een handige tool waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Na het invullen van deze planner heb jij een concreet plan voor jouw kickstart en weet je precies welke eerste stappen je dient te zetten om jouw verhaal te lanceren.

MEER BLOGARTIKELEN

WAAROM JOUW MERK MEER IS DAN EEN LOGO
Wanneer je start met je onderneming heb je waarschijnlijk al een to-do lijst gemaakt waar je een encyclopedie mee kan vullen...
HET SUCCES VAN VIDEO
Iedereen heeft wel een favoriete film of serie. Youtube-kanalen worden steeds populairder en wanneer je een gemiddeld kind vraagt wat hij later wil worden, zal het antwoord...
LANCEREN ALS EEN PRO!
Veel mensen beginnen niet uit angst voor mislukking. Misschien herken je dit wel. Alleen al de gedachte aan hoe groot zo’n project kan zijn en...