RB.

LANCEREN ALS EEN PRO!

9 mei 2018
Veel mensen beginnen niet uit angst voor mislukking. Misschien herken je dit wel. Alleen al de gedachte aan hoe groot zo’n project kan zijn en wat er allemaal mis kan gaan zorgt ervoor dat je de tegenovergestelde richting in wilt rennen. Wees deze gedachten de baas en ga ervoor!

Zonder gas te geven, zal je nooit je rijbewijs halen. Door uren in de auto te blijven zitten en na te denken over hoe je het beste de auto kan besturen, ga je echt niet beter rijden. En je komt al helemaal niet verder. Begrijp me goed, ik wil je niet stimuleren om zonder enige voorbereiding een nieuw avontuur in te duiken. Het is vooral zonde van de tijd en energie om te blijven zitten met jouw geweldige idee.

Zorg dat je er klaar voor bent om gas te geven.

Focus je op de reden waarom je dit in de eerste plaats wil doen en wat je hier mee wil bereiken en geef dan gas! Jij hebt jouw publiek namelijk iets te bieden en dat ga je nu ook doen. Door te lanceren presenteer jij jouw merk, product of dienst aan het grote publiek op een vastgestelde datum of binnen een vastgestelde tijd. Een lancering heeft een duidelijk begin en eind waardoor je een hele duidelijke focus hebt. Lanceren kan groot of klein, maar iedere succesvolle lancering heeft een plan én een deadline. Zorg er dus voor dat je weet welke stappen je moet zetten om je doel te bereiken.

Begin daarna met schakelen

Een goede lancering biedt ruimte om te schitteren en geeft je heel snel nieuwe inzichten om jouw merk, bedrijf of dienst te verbeteren. Het perfectioneren van een idee of een concept kost tijd én doorzettingsvermogen. Accepteer dat je echt nog niet bij de finish hoeft te zijn wanneer je een concept of merk gaat lanceren. Het is belangrijk om de juiste basis te leggen wanneer je begint aan iets wat je heel groot wil maken, maar het hoeft echt nog niet allemaal perfect te zijn.

Als je het doet, doe het niet gelijk perfect, maar doe het vooral goed. Een uitdrukking die alles omvattend is als het gaat om lanceren.

Kun je na het lezen van dit artikel niet meer wachten om te starten? Wij helpen je graag. Met ons Kickstart Package lanceer jij straks als een pro! 

KICKSTART PACKAGE - €2.500,-

Wat krijg je:

  • Basic website /landingspage
  • Social Launch
  • Mini contentkalender
  • 2 biertjes om mee te proosten
  • Big launch bier opener

GRATIS KICKSTART PLANNER

Als ondernemer breng jij iets tofs in de wereld. Een product, dienst of beleving dat jij maar al te graag met iedereen wilt delen. Je bent er helemaal klaar voor om met jouw mooie missie de wereld te gaan veroveren. Toch?

De Kickstart invulplanner is een handige tool waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Na het invullen van deze planner heb jij een concreet plan voor jouw kickstart en weet je precies welke eerste stappen je dient te zetten om jouw verhaal te lanceren.

MEER BLOGARTIKELEN

WAAROM JOUW MERK MEER IS DAN EEN LOGO
Wanneer je start met je onderneming heb je waarschijnlijk al een to-do lijst gemaakt waar je een encyclopedie mee kan vullen...
HET SUCCES VAN VIDEO
Iedereen heeft wel een favoriete film of serie. Youtube-kanalen worden steeds populairder en wanneer je een gemiddeld kind vraagt wat hij later wil worden, zal het antwoord...
WAT IS EEN CREATIEF CONCEPT EN WAT HEB JE ER AAN?
Het creëren van goede content kost tijd, doorzettingsvermogen en heel veel plezier. Om je content goed in te zetten, moet je...