RB.

HET SUCCES VAN VIDEO

9 mei 2018
Iedereen heeft wel een favoriete film of serie. Youtube-kanalen worden steeds populairder en wanneer je een gemiddelde tiener vraagt wat hij later wil worden, zal het antwoord “Vlogger” zijn. Video is hot en daar kun jij als merk heel goed van profiteren.

Je verhaal vertellen met video is branding ten top! Neem mensen in jouw video content mee op reis en nodig hen uit om hier ook deel van uit te maken.

Waarom video?

Connectie en community vormen de kern van elk succesvol merk. Hoe meer mensen zich verbonden voelen met jouw merk, hoe persoonlijker de verhalen rondom jouw product of dienst worden. Dat creëert een gevoel van vertrouwen, verbinding en persoonlijkheid.

Wat video zo geschikt maakt voor branding is in 3 punten uit te leggen:

  1. Video is dynamisch

Laat je publiek op een bewegende manier kennis maken met jouw merk. Door zo visueel mogelijk te laten zien wat de toegevoegde waarde van jouw merk is, wordt het verhaal ineens heel tastbaar. Vertel wat jij anders doet dan andere, zoals het proces van product, dienst of jouw unieke verhaal.

  1. Video geeft een ervaring

Bewegend beeld neemt de kijker mee in de situatie. In combinatie met muziek, roepen mooie beelden emotie op en laat je binnen enkele seconden zien wat jij als merk wilt uitstralen. Video laat jouw verhaal op alle vlakken sprankelen en zorgt voor de ultieme sfeer en emotionele beleving.

  1. Video heeft een grote bereikbaarheid

In deze social media geobsedeerde wereld, is video het perfecte medium. Het laat op een snelle manier een krachtige indruk achter en met één druk op de knop delen mensen massaal video’s met elkaar. Video staat met kop en schouder boven foto’s en tekst als het gaat om meest bekeken content op social media.

Enthousiast geworden? Laten we met een bakkie popcorn samen kijken naar de mogelijkheden om video-content voor jouw bedrijf in te zetten!

VIDEO PACKAGE - €1000,-

Wat krijg je:

  • Brand- & social video
  • 3 social video gifs
  • 2 “it’s a wrap” biertjes

GRATIS KICKSTART PLANNER

Als ondernemer breng jij iets tofs in de wereld. Een product, dienst of beleving dat jij maar al te graag met iedereen wilt delen. Je bent er helemaal klaar voor om met jouw mooie missie de wereld te gaan veroveren. Toch?

De Kickstart invulplanner is een handige tool waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Na het invullen van deze planner heb jij een concreet plan voor jouw kickstart en weet je precies welke eerste stappen je dient te zetten om jouw verhaal te lanceren.

MEER BLOGARTIKELEN

WAAROM JOUW MERK MEER IS DAN EEN LOGO
Wanneer je start met je onderneming heb je waarschijnlijk al een to-do lijst gemaakt waar je een encyclopedie mee kan vullen...
LANCEREN ALS EEN PRO!
Veel mensen beginnen niet uit angst voor mislukking. Misschien herken je dit wel. Alleen al de gedachte aan hoe groot zo’n project kan zijn en...
WAT IS EEN CREATIEF CONCEPT EN WAT HEB JE ER AAN?
Het creëren van goede content kost tijd, doorzettingsvermogen en heel veel plezier. Om je content goed in te zetten, moet je...